Не е тайна, че инфарктът е причина за смъртта на много хора. Никой от

...
Не е тайна, че инфарктът е причина за смъртта на много хора. Никой от
Коментари Харесай

5 симптома на инфаркт, които могат да изпитат САМО жените:

Не е загадка, че инфарктът е причина за смъртта на много хора. Никой от нас обаче не знае авансово, че това ще се случи и може да бъде рисково, тъй като не вършим нищо, с цел да го предотвратим. Не забравяйте, че тялото ви е храм, за който би трябвало да се грижите до края на живота си.

Докато инфарктът може да наподобява като нещо, което се случва без предизвестие, по този начин е единствено на пръв взор. Вашето тяло ще ви демонстрира признаци дълго време преди настъпването на самия сърдечен удар, само че може да не ги забележите. Но е значимо да им обърнете внимание, не можете просто да ги игнорирате. Трябва да извършите всичко допустимо, с цел да отбраните тялото си от всевъзможни нездравословни фактори. Ето за какво би трябвало да можете да разпознаете признаците на иден инфаркт!

В тази публикация ще се съсредоточим върху признаците на инфаркт при дамите. Ако сте жена и установите съществуването на тези 5 признака в живота ви, би трябвало да предприемете някои стъпки, с цел да не станете жертва на инфаркт.

1. Болка в ръката, гърба и врата

 болежка във врата

Тези характерни признаци могат да ви объркат. Вероятно постоянно сте свързвали сърдечен удар с болежка в сърцето. Трябва обаче да знаете, че инфарктът може да се прояви и като болежка в шията и даже челюстта. Когато почувствате мощна болежка в тези области, най -добре е да посетите доктор.

2.Болка в стомаха и уязвимост

 болежка в стомаха

Има случаи, когато инфаркт може да се обърка с хранително отравяне, болежка от киселини. Понякога дамите изпитват мощен напън и имат странни чувства в коремната област, което може да значи сърдечен удар.

3. Студена пот

Студеното изпотяване е различен постоянно срещан признак на инфаркт при дамите. Във всеки случай студеното изпотяване постоянно се предизвиква от нараснали равнища на стрес в организма. Ако обаче потта е прекомерно студена, несъмнено би трябвало да посетите доктор.

4. Замаяност и зной

 зной инфаркт

Естествено, в случай че имате проблеми с дишането, ще имате и проблеми със сърцето. Сърцето ви изпомпва О2 до останалата част от тялото. Така че, в случай че мислите, че имате затруднено дишане, това може да значи, че имате съществени сърдечни проблеми. Може да се чувствате по този начин, сякаш правите тежко упражнение, без даже да се движите.

5. Хронична отмалялост

 отмалялост инфаркт

Чувствате се изтощени от самото начало. Това се дължи основно на вашите проблеми с кръвообращението и дишането. В тялото ви няма задоволително О2. Когато тялото ви не получава задоволително О2, то не може да действа обикновено. Може да се чувствате изтощени от самото начало.

Разбира се, не би трябвало да изпадате в суматоха единствено тъй като един или два от тези признаци са налични при вас. Тези признаци не постоянно значат, че ще получите инфаркт. Така че няма потребност да се притеснявате, до момента в който нямате защо да се притеснявате действително. Ако обаче забележите, че тези признаци се повтарят постоянно, най -добре е да се консултирате с добър експерт. Колкото по -рано ревизирате, толкоз по -голяма е вероятността да бъдете избавени от иден инфаркт.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР